Welcome in my white heart
Az emberek szokás szerint ide mindig valamilyen csábító szöveget írnak, miért érdemes olvasni az adott blogot. Őszintén bevallom, az én oldalam semmivel sem különbebb, mint bármelyik másik. Egy egyszerű középiskolás lány vagyok, aki itt a Rosé nevet viseli. Jelenleg próbálom megkeresni a helyemet ebben a hatalmas világban. Itt követhetitek nyomon a lépéseimet a nagybetűs ÉLET felé.

▲ Miért választottam a White Heart-ot? ▲ Bárki azt gondolhatná, hogy ezen két szó mögött semmilyen kreativitás nem bújik meg. Kevesen tudják, de a fehér nem egy szín, hanem azok hiánya. Egy olyan szívet jelképez tehát ez a blognév, ami új és különleges színekre vár, amik feltöltik az ürességet. Továbbá ez a béke és a tisztaság szimbóluma.

 
Virágcsokor

Minden témával foglalkozó oldalat szívesen látok, nyugodtan jelentkezhetsz, ha úgy gondolod. 

   
   
   
 
Hamarosan: Melody
Ki a következő? :)
 
Várlak vissza: Park Il-Joon
 
Kredit

A blog 2016.08.22. óta üzemel, melynek egyetlen szerkesztője Rosé. A jelenlegi téma: #3 - Eltűnve. Minden, ami nem saját, az ezekről az oldalakról származik:  

 
My little story

Ask yourself about yourself - 25 kérdéses TAG

2016.08.22. 12:42, Rosé
Gondoltam, ma még megírok ide egy TAG bejegyzést annak érdekében, hogy jobban el tudjátok képzelni, milyen a személyiségem stb. Én ezen az oldalon találtam a kérdéseket. Már több mint öt éves, de tökéletesen megfelel. Magyarra én fordítottam le. Kezdjünk is bele:
 
1. Ha bárhova elutazhatnál a világon, hová utaznál? Számomra kettő olyan ország van, ahol soha nem jártam ezelőtt, pedig fantasztikus lenne. Ez pedig Svájc és Dél-Korea.
 
2. Olyan lehetőséget kaptál, hogy minden pénzedet odaadd egy jótékony célra. Kinek adnád? Hmm, ha lenne pénzem, akkor valamilyen betegséggel küzdő embereknek vagy állatmenhelynek adományoznék. 
 
3. Amikor kisgyerek voltál, mi szerettél volna lenni, ha felnősz? Az volt az álmom, mint a legtöbb korombeli kislánynak: divattervező. Mai fejjel kétszer is meggondolnám ezt. (Még nem tekintem magamat felnőttnek különben)
 
4. Mi az az egyetlen dolog, amit figyelembe véve rendben van hazudni? Muszáj lennie ilyesminek? Hirtelen semmi nem jut eszembe. Ez rossz, bárhogy nézem... Van olyan ember, aki szívesen venné, hogy hazug szavakkal áltatják? 
 
5. Tudod, hol van a születési bizonyítványod ebben a pillanatban? Fogalmam sincsen, valószínűleg az egyik szekrényben.
 
6. Hogy mész dolgozni / iskolába minden nap? Eddig biciklivel jártam be a régi sulimba, mostantól azonban buszozni fogok.
 
7. Mi az a három dolog, ami a legboldogabbá tesz téged? Végre nincs kint hatvan fokos meleg, mert esett az eső; a nyárból maradt még másfél hét; azt a zenét hallgathatom, amit akarok. Ez minden boldogságom, heh~
 
8. Beszélhetsz vagy hallhatsz, de nem mind a kettő. Melyiket választod? Úgy gondolom, én ebben az esetben a hallást választnanám. Beszéd helyett írásban is kommunikálhatnék, de ha nem hallom a saját hangom, mi értelme lenne?
 
9. Mi a legnagyobb erősséged? Képes vagyok egyes embereket magamnál is jobban szeretni, illetve támogatni -ami egyben hatalmas gyengeség.
 
10. Kivel (akár halott vagy élő) szeretnél a legjobban találkozni? Konkrétan több ember jutott eszembe; valaki, akivel bármikor beszélhetek, mert meghallgat.
 
( Folytatás a bővebbenre kattintva )

11. Szereted a meglepetéseket? Ha valami jó dologról van szó, akkor természetesen! Ki nem?

12. Mi az az egyetlen dolog, ami nélkül nem tudsz élni? Nem lehetne kettő most az egyszer?... Szeretném az egészséget és a szeretetet mondani. 
 
13. Reményeid szerint hol leszel öt év múlva? Középiskola után szeretném folytatni a tanulmányaimat valamilyen főiskolán vagy esetlegesen egyetemen. 
 
14. Hogy szereted a tojásokat? Csak omlettként, fehérje nélkül kizárólag.
 
15. Minek öltöztél fel előző évben Halloween-kor? Nem öltözök be soha.
 
16. Ha legálisan megváltoztatnád a nevedet, megtennéd? Lehetséges, de előbb találnom kellene egy olyan nevet, ami igazán tetszik nekem.
 
17. Mi a legnagyobb gyengeséged? A 9. kérdésnél válaszoltam erre. Fura, valamiért éreztem, lesz egy ilyen is~
 
18. Van olyan ruhadarabod, melyet szívesen hordasz minden nap? A farmereket szeretem a legjobban, főleg bakanccsal és valamilyen egyszerű pólóval.
 
19. Mi az ideális munkád? Nincsen konkrét elképzelésem. Ha felfedeznének, színésznő szeretnék lenni. Azt szerintem élvezném. :)
 
20. Amikor meghalsz, mit szeretnél, hogy az emberek emlékezzenek rólad? Mi ez a depis kérdés? :o Igazság szerint, a többnyire boldog személyiségem, aki szereti megnevettetni az embereket a legnehezebb pillanataikban.
 
21. Mi a kedvenc színed? A pasztell színekért vagyok oda, mint például a türkiz, rózsaszín vagy esetleg a lila.
 
22. Van valami, amit azt tetteted, élvezed, de őszintén szólva nem? Amikor anyukám a kelleténél több sót rak bele az ebédbe, viszont látszik rajta, rossz napja van, így mindet megeszem és megköszönöm neki a fáradozását.
 
23. Hogyan kezeled a konfliktusokat? Mindig igyekszem a lehető leghamarabb tisztázni az illetővel és közösen megbeszélni a dolgokat.
 
24. Ha lehetne egy szupererőd, mi lenne az? Uralni az időt. Visszaforgatni és megállítani. 
 
25. Mi a kedvenc dolog magaddal kapcsolatban? A magam útját járom, figyelmen kívül veszem az engem bántó rossz szavakat. Mondjon bárki bármit velem kapcsolatban, mintha meg sem hallanám.
 
Ha idáig eljutottál, akkor köszönöm szépen, hogy rám fordítottad az idődet! :) Legyen kellemes napod~
 
Címkék: TAG
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******