Welcome in my white heart
Az emberek szokás szerint ide mindig valamilyen csábító szöveget írnak, miért érdemes olvasni az adott blogot. Őszintén bevallom, az én oldalam semmivel sem különbebb, mint bármelyik másik. Egy egyszerű középiskolás lány vagyok, aki itt a Rosé nevet viseli. Jelenleg próbálom megkeresni a helyemet ebben a hatalmas világban. Itt követhetitek nyomon a lépéseimet a nagybetűs ÉLET felé.

▲ Miért választottam a White Heart-ot? ▲ Bárki azt gondolhatná, hogy ezen két szó mögött semmilyen kreativitás nem bújik meg. Kevesen tudják, de a fehér nem egy szín, hanem azok hiánya. Egy olyan szívet jelképez tehát ez a blognév, ami új és különleges színekre vár, amik feltöltik az ürességet. Továbbá ez a béke és a tisztaság szimbóluma.

 
Virágcsokor

Minden témával foglalkozó oldalat szívesen látok, nyugodtan jelentkezhetsz, ha úgy gondolod. 

   
   
   
 
Hamarosan: Melody
Ki a következő? :)
 
Várlak vissza: Park Il-Joon
 
Kredit

A blog 2016.08.22. óta üzemel, melynek egyetlen szerkesztője Rosé. A jelenlegi téma: #3 - Eltűnve. Minden, ami nem saját, az ezekről az oldalakról származik:  

 
My little story

Ask yourself about yourself - 25 kérdéses TAG

2016.08.22. 12:42, Rosé
Gondoltam, ma még megírok ide egy TAG bejegyzést annak érdekében, hogy jobban el tudjátok képzelni, milyen a személyiségem stb. Én ezen az oldalon találtam a kérdéseket. Már több mint öt éves, de tökéletesen megfelel. Magyarra én fordítottam le. Kezdjünk is bele:
 
1. Ha bárhova elutazhatnál a világon, hová utaznál? Számomra kettő olyan ország van, ahol soha nem jártam ezelőtt, pedig fantasztikus lenne. Ez pedig Svájc és Dél-Korea.
 
2. Olyan lehetőséget kaptál, hogy minden pénzedet odaadd egy jótékony célra. Kinek adnád? Hmm, ha lenne pénzem, akkor valamilyen betegséggel küzdő embereknek vagy állatmenhelynek adományoznék. 
 
3. Amikor kisgyerek voltál, mi szerettél volna lenni, ha felnősz? Az volt az álmom, mint a legtöbb korombeli kislánynak: divattervező. Mai fejjel kétszer is meggondolnám ezt. (Még nem tekintem magamat felnőttnek különben)
 
4. Mi az az egyetlen dolog, amit figyelembe véve rendben van hazudni? Muszáj lennie ilyesminek? Hirtelen semmi nem jut eszembe. Ez rossz, bárhogy nézem... Van olyan ember, aki szívesen venné, hogy hazug szavakkal áltatják? 
 
5. Tudod, hol van a születési bizonyítványod ebben a pillanatban? Fogalmam sincsen, valószínűleg az egyik szekrényben.
 
6. Hogy mész dolgozni / iskolába minden nap? Eddig biciklivel jártam be a régi sulimba, mostantól azonban buszozni fogok.
 
7. Mi az a három dolog, ami a legboldogabbá tesz téged? Végre nincs kint hatvan fokos meleg, mert esett az eső; a nyárból maradt még másfél hét; azt a zenét hallgathatom, amit akarok. Ez minden boldogságom, heh~
 
8. Beszélhetsz vagy hallhatsz, de nem mind a kettő. Melyiket választod? Úgy gondolom, én ebben az esetben a hallást választnanám. Beszéd helyett írásban is kommunikálhatnék, de ha nem hallom a saját hangom, mi értelme lenne?
 
9. Mi a legnagyobb erősséged? Képes vagyok egyes embereket magamnál is jobban szeretni, illetve támogatni -ami egyben hatalmas gyengeség.
 
10. Kivel (akár halott vagy élő) szeretnél a legjobban találkozni? Konkrétan több ember jutott eszembe; valaki, akivel bármikor beszélhetek, mert meghallgat.
 
( Folytatás a bővebbenre kattintva )

11. Szereted a meglepetéseket? Ha valami jó dologról van szó, akkor természetesen! Ki nem?

12. Mi az az egyetlen dolog, ami nélkül nem tudsz élni? Nem lehetne kettő most az egyszer?... Szeretném az egészséget és a szeretetet mondani. 
 
13. Reményeid szerint hol leszel öt év múlva? Középiskola után szeretném folytatni a tanulmányaimat valamilyen főiskolán vagy esetlegesen egyetemen. 
 
14. Hogy szereted a tojásokat? Csak omlettként, fehérje nélkül kizárólag.
 
15. Minek öltöztél fel előző évben Halloween-kor? Nem öltözök be soha.
 
16. Ha legálisan megváltoztatnád a nevedet, megtennéd? Lehetséges, de előbb találnom kellene egy olyan nevet, ami igazán tetszik nekem.
 
17. Mi a legnagyobb gyengeséged? A 9. kérdésnél válaszoltam erre. Fura, valamiért éreztem, lesz egy ilyen is~
 
18. Van olyan ruhadarabod, melyet szívesen hordasz minden nap? A farmereket szeretem a legjobban, főleg bakanccsal és valamilyen egyszerű pólóval.
 
19. Mi az ideális munkád? Nincsen konkrét elképzelésem. Ha felfedeznének, színésznő szeretnék lenni. Azt szerintem élvezném. :)
 
20. Amikor meghalsz, mit szeretnél, hogy az emberek emlékezzenek rólad? Mi ez a depis kérdés? :o Igazság szerint, a többnyire boldog személyiségem, aki szereti megnevettetni az embereket a legnehezebb pillanataikban.
 
21. Mi a kedvenc színed? A pasztell színekért vagyok oda, mint például a türkiz, rózsaszín vagy esetleg a lila.
 
22. Van valami, amit azt tetteted, élvezed, de őszintén szólva nem? Amikor anyukám a kelleténél több sót rak bele az ebédbe, viszont látszik rajta, rossz napja van, így mindet megeszem és megköszönöm neki a fáradozását.
 
23. Hogyan kezeled a konfliktusokat? Mindig igyekszem a lehető leghamarabb tisztázni az illetővel és közösen megbeszélni a dolgokat.
 
24. Ha lehetne egy szupererőd, mi lenne az? Uralni az időt. Visszaforgatni és megállítani. 
 
25. Mi a kedvenc dolog magaddal kapcsolatban? A magam útját járom, figyelmen kívül veszem az engem bántó rossz szavakat. Mondjon bárki bármit velem kapcsolatban, mintha meg sem hallanám.
 
Ha idáig eljutottál, akkor köszönöm szépen, hogy rám fordítottad az idődet! :) Legyen kellemes napod~
 
Címkék: TAG
 

Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!    *****    Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!